/ Allmänt / Kreativitet / Personligt /

HELLO WEEKEND!

 
Helgen är härmed ett faktum. Och vill ni veta något? Jag spenderar den med näsan i Klinisk omvårdnad för att försöka få in lite nödvändig kunskap i skallen innan tentan. Härligt! Hade hemskt gärna gjort typ vad som helst annat. Dock måste man ju pausa lite nu och då i plugget och göra helt andra saker där man inte behöver tänka så mycket. Exempelvis baka chokladbollar eller ta massa meningslösa självporträtt. Såg på Pinterest att man kan använda bilder på datorn som bakgrund när man fotar saker, så då tänkte jag; om man kopplar datorn till TV:n så borde det bli en stor bakgrund som man kan använda till porträtt. Resultatet blev alltså dessa bilder. 
 
Canon EOS 60D, 50 f/1.4
/ Allmänt / Kreativitet / Skolan /

Veckosnack och lite pyssel

Äntligen hänger vädret med på att det snart är sommarlov!
 
I måndags, tisdags och onsdags var jag och Paulina på IKSU och tränade på gymmet. Träningsvärken är minst sagt påtaglig...så det fick bli en vilodag. Fick dock plåga mina ben med en cykeltur till och från VVH (vårdvetarhuset) där jag hade KTC-examination. Fick ge en intramuskulär injektion och blev godkänd direkt på plats, så nu har jag bara tentan kvar innan terminen är över.
 
Medan mannen har lagat mat har jag nu hunnit städa hela lägenheten och pyssla lite smått (bilder nedan, resultatet blev dock lite skrynkligare än planerat..). Ikväll blir det avslutning med hemgruppen med grillning och kubb, och imorgon ska vi visa lägenheten för de som ska hyra över sommaren. 
 
Canon EOS 60D, 50 f/1.4 
/ Allmänt / Bilder /

Kattungarna!

Måste bara få visa er vår Lilla My:s urgulliga små kattungar! 
 
Canon EOS 60D, 50 f/1.4