/ Allmänt / Musik /

Låtprojekt

W är helt upptagen med alla hans låtprojekt och varje ledig stund spenderar han inne i vårt "tredje rum" där vi har alla musikgrejer och en ministudio. Att se honom göra sånt han verkligen brinner för och att få vara en del av det är så underbart roligt. Jajjamen, en del av det. Jag ska nämligen få vara "lead singer" i en eller två låtar. Inte helt utan prestationsångest och ilska (som oftast går ut över W) över att jag inte kan sjunga så snyggt som jag vill, men det faktum att vi gör det tillsammans och att det är sjukt kul väger över.
 
/ Allmänt / Bilder /

En hemmahelg med ridtur

Helgen som gick spenderades hemhemma. Ett par saker kan nu strykas från vår "Att göra-lista" innan bröllopet och vi (jag och W) börjar faktiskt känna oss rätt så lugna inför vår stora dag.
 
I söndags red mamma, H, RN och W ut på varsin häst, och jag tog bilen för att möta upp dem på lite olika ställen och fota. Synd att det var en sån mulen dag. Hade blivit riktigt fint ifall solen hade tittat fram lite grann. Men det blev rätt så härliga bilder ändå. H:s häst Ljufa ville hellre springa i diket än efter vägen, vilket lockade fram ett par gapskratt. Två stycken ripor som låg under snön skrämde upp alla hästar när de flaxade till och flög iväg. Kjarni, skimmeln som mamma red på, blev så rädd att han kastade sig åt sidan så fort att mamma åkte av. Som tur var tog den mjuka snön emot henne. Dock hann jag inte fånga detta med kameran.
 
Canon EOS 60D, 70-200 f/2.8
/ Allmänt / Bilder /

Sol, sol, jättesköna sol!

Eftersom solen sken så vackert idag så tog jag det fetaste av mina två objektiv och gick ut. Ca. 100 meter (återigen, min uppskattningsförmåga är ej tillförlitlig,) härifrån rinner det en liten bäck. Jag gick dit med planen att fota det fina ljuset som speglades i vattnet, och fick därför en lite smärre chock när jag insåg att en gräsandshona simmade just vid mina fötter. Hon fick säkert också en chock när jag skrek till, stackarn. Men söt var hon, och fastnade bra på bild gjorde hon också. 
 
Canon EOS 60D, 70-200 f/2.8