/ Allmänt / Skolan / Tankar /

Nej, se det snöar!

Det snöar minsann i Umeå nu också. Härligt värre! 
 
Idag satt jag och Johanna med vårt fördjupningsarbete hela dagen. Och då menar jag verkligen hela dagen. Vi pausade i arbetet en gång för att äta lunch i ca.15 minuter, annars matade vi på bara. Känner mig helt hjärndöd nu, men jag gissar att det inte är så konstigt för en såpass otränad skalle som min.  
 
I morgon ska jag träffa min kliniska lärare för att ha VFU-slutsamtal, sedan får jag helg. Även denna helg åker vi hemhem och det ska faktiskt bli riktigt skönt än fast jag vet att jag måste plugga som en dåre hela nästa vecka inför tentan som vi har nästa fredag.
 
Det är så mycket som är på G i mitt liv just nu att jag blir helsnurrig när jag tänker på det. Tenta, plugg, lägenheter, lån, bostadsrätt, bröllop, dukning, meny... jag avlider. Fast mitt i allt det där känner jag mig lycklig ändå. Den här tiden är ju riktigt spännande på något vis. Spännande och svårt att se runt. Allt tar så mycket plats.
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

Kalastårtor

I lördags hade W:s mamma 50årskalas och hon hade bakat en hel massa godsaker (som vanligt). Smörgåstårtor, vanliga tårtor, småkakor, nougat, kolor etc. Mumsigt värre! Två klara favoriter på bild: Passionsfruktstårta och en choklad- & hallontårta. Måste provbaka dessa någon gång! 
 
I övrigt var helgen hemhemma mysig men alltför kort. Man hinner knappt dit så ska man tillbaka. Fick i varje fall träffa min lillasyster som jag inte träffat på en månad. Inte så dumt! Nästa helg åker vi hemhem igen, W ska jobba och jag ska försöka hinna pyssla på med ett projekt hemma i Umgransele. 

 
/ Bilder / Tro /

Bara den som vandrar nära marken...

Ledig dag=promenad. Tog med mig Micki och kameran..
 
Att gräs kan vara så fint är ju otroligt. Små gyllene strån som påminner om den grönskande sommaren som var. Kan inte annat än älska de sprakande höstfärger som kameran återger så vackert. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på vilken fantastisk skapare vår Gud är. Snacka om konstnär!
 
Canon EOS 60D, 50 f/1.4