/ Allmänt /

SEMESTER!

Har äntligen jobbat färdigt mina veckor på Kirurgen. Nu väntar en månads ledighet innan jag återgår till plugget. Håll tummarna på en varm månad! Har så många saker jag skulle vilja hinna med, vet dock att jag säkert inte kommer hinna med hälften ens. Hur det än blir så har jag ett par garanterade glädjedagar under den kommande månaden; C&J:s bröllop (längtar massor!!), en vecka i Turkiet med W, umgås med vänner och familj, bokläsning, fixande och pysslande hemhemma i Umgransele och massor av fotograferande av ditt och datt. 
 
Ledigheten invigs med en hederlig filmkväll med vänner hemhemma i Umgransele. 
/ Allmänt / Bilder /

Några bilder från Lappis 2015

Canon EOS 60D, 50 f/1.4 och 70-200 f/2.8
/ Allmänt /

En garanterad sol- och badvecka.

En vecka kvar av jobbet, sedan har jag ledigt i en hel månad innan plugget sätter igång. 
 
I går hade jag en ledig dag som började med att se färdigt CrossFit Games -finalerna och sedan blev jag bjuden på frukost, fika och lunch hemma hos I, E & J. Vi gick en sväng på stan och sedan åkte vi hem till farmor som bjöd på god middag och efterrätt. Hemma hos farmor var nästan hela släkten på pappas sida samlade. Det var rikgit trevligt att träffas, blir så sällan nu för tiden. 
 
Om mindre än 3 veckor fåker jag och W iväg på en efterlängtad sol- och badsemester till Side, Turkiet. Ska bli så härligt att resa iväg bara vi två.  Som jag har längtat efter en riktig sommarvärme! Att kunna bada utan att tårna ramlar av och äntligen få använda alla sommarkläderna utan att bli blå om kroppen.