/ Bilder / Bröllop /

Herr & Fru Israelsson

En otroligt vacker vigsel, en bröllopsfest som fick mig att både skratta och gråta flertalet gånger, och sist men inte minst; ett vackert brudpar i form av finaste Caroline och Hampus. Den 28/1 2017 fick de äntligen säga sitt "ja" till varandra i vad jag nog måste säga var en av de vackraste vigslarna jag bevittnat hittills (min egna är såklart nr1). Paret var så vackra, för att inte tala om sångerna, kyrkan, ljuset och de fina tärnorna, marschalkarna och gästerna. Hela kyrksalen var fylld av en sån enorm kärlek att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka.
 
På festen spexade vi såklart till det lite, och med "vi" så menar jag Galningarna, som vårt lilla gäng kallar oss. Läppstift överallt!
 
Älskade vänner, känns lite sorgsamt att måsta lämna Umeå och därmed se mindre av er. Vi får hitta anledningar att ses ändå, både här i Umeå, i Dalkarlså och i Lycksele, ja, kanske tillockmed i Edsbyn. <3
 
 
 
/ Allmänt / Bilder /

Nu börjas det!

 
En bild på min man som jag tog denna förmiddag. Stackars W! Den ständigt ofrivillige modellen.
 
Har satt ihop ett portfolio och snart publiceras min hemsida. Papper om att starta egen firma har lämnats in och två fotouppdrag är redan inbokade. Känns så galet spännande! Är dock väldigt nervös för att prissätta, så det är tur att jag har en kusin som är fotograf och kan agera guru. Känner mig som världens svinigaste person när jag begär pengar för att göra någonting jag älskar, men annars funkar det ju liksom inte. 
 
Kursen jag har gått tog slut förra fredagen, och redan på onsdagen den veckan var jag tillbaka som vikarie på förskolan. Jobb finns alltid, och det är jag tacksam för.
 
Om bara 1,5 veckor får vi nyckeln till vårt hus och börjar flytta in. Längtar så mycket! Men först vankas det vinterbröllop för finaste C&H. Håller väderprognosen vad den lovar hinner det komma lite mer snö till deras dag. Kommer bli magiskt vackert! 
/ Allmänt / Bröllop /

Herr & Fru Lofrost (2)