/ Allmänt /

Äntligen..

...en hel helg i Umeå!
I går hade vi äran att få ha över finaste Cissi på middag, och hon hade med sig en fin bukett tulpaner som fick sig en plats på köksbordet. Vi hade riktigt trevligt som alltid, och jag är ytterst tacksam över att få ha en sån fin vän! Ikväll fortsätter trevligheterna på annat håll så fort hundägaren (ä.k. storasystern) kommer och hämtar sin Micki som vi varit hundvakt åt idag. Första helgen i Umeå på över en månad verkar urarta sig riktigt fint. 
 
Canon EOS 60D, 50 f/1.4
/ Allmänt / Kreativitet /

Min pysselhörna

Har äntligen fått hem min symaskin, en tung gammal klump från 60-talet som verkar funka fint. Den invigdes igårkväll då jag tillsammans med storasyster skulle lära mig hur den fungerar. Tvärsydde en fluga i det enda tyg jag för tillfället har. Blev ändå rätt så okej bortsett från att jag, i all hast, glömde vika till mittendelen så att sömmen inte skulle synas.
 
Mitt pysselhumör växte sådär fasligt fort som det kan göra och ikväll satt jag och lekte med pennor, papper, tejp och kritor vid skrivbordet i min lilla pysselhörna. Det är ju så roligt att få leva ut kreativiteten!
 
Canon EOS 60D, 50 f/1.4
/ Allmänt / Bilder /

Får, katt och lite renar vid vägen

Canon EOS 60D, 70-200 f/2.8