/ Allmänt / Tro /

Från en främling till en annan

Äntligen är sovrummet färdigt! Det tog SÅ mycket längre tid än vad vi planerat eftersom vi blev tvugna att riva ner all tapet - och då menar jag ALLT. Ända ner på själva väggskivan (eller vad det nu heter). Men igår blev vi färdiga med målningen! W spikade snabbt fast lister och så bar vi ner hela sovrumsmöblemanget och spikade upp en tavla och mitt ljusslingepyntade armeringsjärn. Blev faktiskt mysigt. Får lägga upp bild senare. 
 
Till inläggets titel:
 
Igår när jag som vanligt kollade igenom mitt instagramflöde så klickade jag upp en såndär "story" längst upp där de man följer, vänner som främlingar, lägger upp bilder, texter eller videos för att man som följare ska kunna hänga med i deras vardag. Möttes av en fin sak. En av alla de fantastiska fotografer jag följer (, kanadensare) skrev under flera bilder om hennes och hennes mans längtan efter ett syskon till deras treåring. Det fina var att denna s.k. storyn inte slutade där. Hon fortsatte med att föra vidare ord från en predikan hon nyligt hört som handlade om "Gods perfect timing", och valde att istället för att gräva ner sig i det hon inte för tillfället har, vara tacksam över det hon faktiskt har välsignats med. Eftersom dessa känslor och tankar är något jag själv bär på kunde jag inte låta bli att svara henne. Och så skrev vi en stund fram och tillbaka. Hon bad för mig och jag bad för henne. Och jag kände mig så buren. Av hennes story och av de ord vi fick dela med oss och utbyta. Från en främling till en annan. 
 
 
/ Allmänt /

Tamron 24-70 f/2.8

Min kamerafamilj har utökats! Ett 24-70s objektiv med namnet Tamron inristat får nu dela plats med alla Canon-prylar. Är överlycklig över mitt inköp! Känner på mig att det kommer bli en långvarig relation mellan detta och mitt 5D MK II-hus. Har självklart hunnit testa det trots ett veckoslut med feber och förkylning. Kunde inte hålla mig i förrgår när det bjöds på en fin solnedgång. Tur att vi har nära till naturen. 
 
 
/ Allmänt / Bilder /

Maj för tre år sedan

Så här vackert var det i Maj för nästan tre år sedan. Längtar så efter de långsamma solnedgångarna och alla vackra fototillfällen de för med sig. För övrigt så har min man enbart denna vecka kvar innan han bor här med mig på riktigt! Blir så skönt att äntligen få tillbaka vår vardag tillsammans.