/ Allmänt /

En sjättedels journalist

Kan inte riktigt förstå hur fort tiden går. Nyss var det ju höst, skolstart, nolleP och allt det där. Nu hittar jag vart som helst på Musikhögskolan. Jag hittar till och med nästan vart som helst i själva Piteå. Nåja, en överdrift kanske, men jag hittar i varje fall i centrum, på Ankars, Djupviken och Svartudden. Otroligt för att vara jag. Snart har jag alltså gått en hel termin på en universitetsutbildning. En termin av sex. Det är faktiskt en sjättedel. Är jag en sjättedels journalist då?
 
Nåväl, här har ni, för andra gången på denna blogg, ett självporträtt. Självklart iklädd min favorit -T-shirt. Och så en bild på lite höstlöv i gräset på någons privata gård i Mellansel, Övik.  
 
 
Canon EOS 60D, Photoshop lightroom
 
PS: Klarade andra tentan!!
/ Allmänt /

svart/vitt

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen på sistone (förutom i går), vilket helt enkelt beror på det flyttkaos som råder i min nya lägenhet. När man säger "ny lägenhet" så låter det som att jag flyttat från en lägenhet till en annan, vilket jag i och för sig inte gjort. Jag har bott som inneboende hos ett trevligt pingstvänner-par tills förrförra lördagen. Och denna lägenhet är min allra första. Mitt första alldeles egna lilla hem.  Så.. det är iaf en etta på 37kvm. Lagomt. Fin planlösning. Får ta lite bilder och visa här senare. 
 
Dagarna har fram till denna vecka framförallt bestått av att fixa i lägenheten, laga mat för veckor framöver och stuva ner i frysen, baka kakor, sortera papper i pärmar och inköp av diverse saker man inte klarar sig utan i en egen lägenhet. Typ trasor, toalettpapper, konservöppnare etc. I helgen hann jag hemhem en sväng för att hämta några kartonger innehållande mina köksgrejor, kolla på/köpa möbler och hälsa på alla (utom stockholmsborna) ur W:s familj. På lördag em. åkte jag och William med alla grejor till Piteå. I förrgårkväll (söndagskväll) åkte William tyvärr iväg igen, men lyckligt nog hann vi ju i varje fall rå om varandra hela lördagskvällen och söndagen. 
 
På tal om inget: det börjar äntligen bli vinter! Gradtalet rasar och sörlänningarna i klassen börjar huttrandes muttra att de aldrig borde ha flyttat till Norrland, och antyder att de kommer frysa ihjäl om det blir kallare än så här (-5*C). Har inga bilder härifrån Piteå i "kylan", men har en höstbild härifrån i svart/vitt som kan få duga tillsvidare.
 
Canon EOS D60, Photoshop lightroom
/ Allmänt / Bilder /

Tröjan du (inte) hatar

Jag har en tröja jag tycker mycket om. Den är köpt på ett Gotländskt Bikbok, och var på rea. Eftersom den dessutom var lite trasig i sömmen på vänstra axelpartiet, så fick jag den för 10% av reapriset. Sömmen har jag äntligen lagat, så nu tänker jag ha den på mig typ jämt. Har knappt vågat använda den innan lagningen, och nu känns det som om jag har en helt ny tröja på mig, trots att den är nästan ett halvår. Och på tal om inget så börjar mitt hår bli långt också. I löv it. 
 
Canon EOS 60D, Photoshop lightroom