/ Allmänt / Bilder /

Dikanäs, you gave me fever!

Helgen började med en bilfärd till Lse där jag träffade chefen för att prata sommarjobb. Efter det bjöds vi (jag och mannen) på middag hos I, C, A och nykomlingen lilla T (oförklarligt söt!). Sedan bar det av till Dikanäs. Här nedan följer lite bilder därifrån. Solen tittade fram hela lördagen, så vi spenderade dagen i en "gröbba" och njöt av vädret och fjällutsikten. Vi tog även en jobbig joggingtur på sjön (ja, i snön) och hann  träffa W:s moster G, kusin C, T och barnen innan vi åkte hemåt på söndagen. Farmor fyllde 92 år i lördags, så när vi passerade Umgransele sprang vi upp och kramade om henne på tillbakavägen.
 
Väl hemma i Umeå så dröjde det bara ett par timmar innan jag kände febern komma krypande. Så nu sitter jag här med svett i pannan och snoret rinnandes. Men det gör inte så mycket, för i morgonkväll får vi åka hemhem för ett par dagars påsklov!
 
Canon EOS 60D, 50 f/1.4 och 70-200 f/2.8
/ Allmänt / Bilder /

Man tager vad man haver

 
Hänger väldigt ofta på Pinterest numera, det har blivit mitt lilla beroende. Har skapat massa mappar med inspiration till varierade saker. En av mapparna kallar jag för "Fotograf. inspo." och där samlar jag massa inspirerande, fantasifulla bilder och fotograferingstips. Och så fick jag för mig att jag ville öva på att ta porträttbilder. Min man var inte så sugen på att ställa upp som modell, så vad gör man? Jo, man använder sig själv. Tar 10000 gånger längre tid, men man behöver åtminstone bara tära på sitt eget tålamod. 
 
Canon EOS 60D, 50 f/1.4
/ Allmänt / Bilder /

Uppifrån vårt tak

Canon EOS 60D, 70-200 f/2.8