/ Allmänt /

Räds icket!

Räds icket gott folk! Bloggen är under ombyggnation. Läget är kritiskt. (Mayday, mayday!) Det tar sån pärskans tid att få till det, så jag måste få ta lite pauser innan det blir klart. Har ju ett röjsågsprov att plugga till också. Och ett liv att planera. Höst, just nu gillar jag dig inte. Hur ska man få ihop allt med lägenhet, plugg, jobb, bröllop, pengar, etc. när man inte vet förutsättningarna ännu? Over and out.
/ Allmänt / Bilder /

Midsommar i Dikanäs

Min midsommar spenderades i Dikanäs med alla i familjen Sikström utom Johannes och Elin. Vi hade inte så särskilt bra väder, men det gjorde inte inte så mycket eftersom vi var i gott sällskap. Vi åt god mat, tårta till fika varje dag, plockade blommor, fick underhållning av sötaste A och G, rev garaget/vedförrådet och såg på när C och S.S byggde ett nytt vedförråd. Och så hann vi gå en liten sväng på loppis i Kittelfjäll och vara inne på "Albins" och köpa såpbubblor. Bastning och såpbubble-blåsning hanns också med.  
 
Nu är jag hemma igen, och till min stora förvåning var min moster Maria här uppe med två av de tre barnen Lindberg. Roligt att få träffa lite "egen" släkt också såhär dagarna efter midsommar. 
 
Nu ska jag se senaste avsnittet PLL och sedan ska jag sova. Imorgon väntar en dag i skogen med röjsågen i handen tillsammans med Albin, och sedan på kvällen (om jag orkar dvs) ska jag in till stan för att testa på ett riktigt CrossFit-pass på CrossFit Lycksele.
 
Canon EOS 60D, 70-200 f/2,8 (ej red.)
/ Allmänt /

Studentveckan

Jag borde sova. Har haft en vecka med lite sömn och mycket flängande, och än är det inte över. Jag har fått vara med och fira min fina kusin Emelie på hennes studentdag, och så har jag förstås firat min egna lillasyster på hennes student (idag). Jag har börjat gå kvällskurs för att ta "röjsågskörkortet" och så har jag hunnit läsa Revolt (sista delen i Hungerspelen. Riktigt bra böcker! (Tack Paulina för lånet!)) I morgon kl 14 ska jag infinna mig i Tannbäck för de årliga Tannbäckslägrena. Det första lägret ska jag vara med på, men under det andra som är på veckodagarna kan jag bara komma någon kväll eller så (jobb och kvällskurser). 
 
Wellwell. Skulle bara göra en kort uppdatering om mitt nuvarande liv, så there you go. Två bilder på studenterna för att avsluta:
 
                 Canon EOS 60D, 18-55 f/3,5 (Ej red.)