/ Allmänt / Personligt /

Inaktivitet pga aktivitet

Inaktivitet på bloggen betyder egentligen bara aktivitet på annat håll. Jag har helt enkelt glömt bort att skriva då jag haft annat för mig. Jag fotar på! Idag har jag en redigeringsdag. Har så mycket bilder att gå igenom och det går inte att skjuta på redigeringen längre för bilderna blir bara fler och fler roligt nog. 
 
Nu under hösten ska jag äntligen ta mig tiden att uppdatera portfoliot på hemsidan också, är så roligt när man har fler och mer varierande bilder att få visa upp. 
 
Sommaren har varit full av roliga händelser; vi har fått gästa tre fantastiskt vackra bröllop mellan fina vänner, vi hade en supertrevlig kusinträff med alla kusiner (minus en + respektive) med familjer på min pappas sida och lyckades turligt nog passa in det på vad jag tror var sommarens varmaste dag. Vi har badat, dock inte lika mycket som vanligt pga kall sommar, vi hann upp till stugan i fjällen under en långhelg, vi har varit på Lappis och fått återse våra kära vänner från tiden i Umeå. Vi har fixat en hel del med huset, jag har plockat hallon med mormor, mamma, syster R och svägerskan I, jag klippte mig kort hos min svägerska A,  plockat blåbär och vinbär både en sväng själv och en sväng med syster R, firat svågern C på äventyrspark i Skellefteå, spelat in låtar tillsammans med maken, skjutit lerduvor med vännerna P & J, firat syster R och mannens examen till sina respektive yrken, grillat med familjen och vänner, åkt vattenskidor, åkt båt, osvosv.
 
Oordning i listan ovan, kan inte riktigt minnas vad som hände när. Har varit ovanligt dåligt på att dokumentera, men jag vet att det har varit en väldigt härlig sommar - trots vädret. W fick en veckas ledighet från jobbet, men annars har vi haft vardag som alla andra dagar på året och sparat de roliga händelserna till helgerna. Det som fortfarande känns overkligt är att vi ska stanna här nu när hösten börjar. Vi behöver inte packa ihop alla våra saker och åka tillbaka till lägenheten på Haga och starta upp igen med plugg och jobb där. Vi bor HÄR. I vårt hus. Är så tacksam! Hösten - som i tre år har varit en ångestladdad, deprimerande årstid är nu något jag verkligen kan njuta av och se fram emot. Jag får vara kvar här, där jag trivs på alla plan och alltid, alltid kan vara mig.