/ Allmänt /

Midsommaren 2016

Snart har hela Juni gått, helt otroligt så snabbt det går! Jag är inne på min andra jobbvecka på lassa för sommaren, och W är på SK som vanligt. Har börjat längta otroligt efter Augusti och allt skoj den månaden bär med sig; 3 bröllop (varav 1 vi inte kan komma på, snyft!), ledighet och bilsemester med mannen till grannlandet Norge för att tälta och ta några toppar. Och så har jag börjat längta tillbaka till Umeå, lägenheten och alla kompisarna där. Men först, och tack och lov alldeles snart, vankas det Lappis! Är supertaggad!
 
Tänkte visa er ett par av alla bilder från vår midsommar i Dikanäs. Hela familjen Sikström/Brännström spenderade midsommarhelgen omringade av Dikasjön, fjällen och skogen. Varmt fick vi det också. Jag och W hann med ett par turer med kanoten och smög oss med den på sammanlagt 6 gäddor som låg och solade i vassen runt sjön. Vi åt och fikade mycket gott, hade trevligt ihop och vissa av oss vågade på sig ett duschbad i sjön efter några arbetspass med att fälla träd, dra undan ris och gräva för att bredda och ordna till vägen ner till stugan. Men myggen slapp vi inte helt undan, åtminstone inte när vi grejade på med vägen. Räknade myggbetten häromkvällen och fick det till 68 stycken. Kliar omättligt.
 
 
 
 
 
 
#1 / / Linis:

Åh du är så duktig på att fota Rakel! :*

Uhääää så synd ni missar :( vi får typ ha ett till bröllop för er!! ;) Ni fattas oss i Umeå, kom tillbaka ❤❤❤❤ Tagga hösten, då blir det Idolmys och popcorn ;););) Hoppas ni får de jättebra på era trips, vi ses snart igen och tack för senast! :D Kraam!