/ Allmänt / Bilder /

Side 1

 
Veckan i Side, Turkiet gick fort. Vi kom hem igår, ungefär 13 timmar senare än planerat på grund av förseningar och fick sova en natt extra utrikes på ett lyxhotell i Antalya. Men inga sura miner för det. Idag var W tillbaka på jobbet och själv har jag suttit ute i solen och rensat blåbär halva dagen. Solen tar på rejält även här i Norrland minsann!
 
Första dagen i Side såg ut lite som nedan. Vi latade oss vid stranden till lunchtid, sedan slappade vi vid hotellpoolen. Har faktiskt inga bilder från solningen vid varken hav eller pool, men den såg rätt så tråkig ut minst sagt. Lättklädda, tyska turister, packade som sillar som inte har vett nog att smörja in kroppen tillräckligt mycket så att de närmast liknar kräftor.  Oj så många tyskar! (Inget illa menat, men när man majoriteten av dagen hör och blir tilltalad på tyska av både turister och turkar så tror man nästan att man kommit till fel land. Hallå, vart är du Turkiet?)
 
På kvällen gick vi ner mot stranden för en middag med havsutsikt. En vacker solnedgång uppenbarade sig och vi njöt till fullo av de sista timmarna på vår första semesterdag. 
 
Canon EOS 60D, 50 f/1.4